UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Сирії зафіксовано масове зараження російських військових вірусним гепатитом- розвідка

Інфіковані військовослужбовці в екстреному порядку доставляються повітряним шляхом до аеродрому Моздок з подальшим транспортуванням до лікарні у Ростові-на-Дону і Владикавказі.

У Сирії зафіксовано спалах вірусного гепатиту серед військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації.

"Відзначається масове зараження військовослужбовців ЗС РФ в Сирії вірусним гепатитом. Інфіковані військовослужбовці в екстреному порядку доставляються повітряним шляхом до аеродрому Моздок з подальшим транспортуванням до лікарні у Ростові-на-Дону і Владикавказі", - йдеться в повідомленні прес-служби головного управління розвідки Міністерства оборони України.



Нагадаємо, 8 листопада правозахисники повідомляли, що удари російської авіації по Сирії забрали життя 23 мирних жителів.

7 листопада було опубліковано відео, на якому відображені наслідки російських авіаударів по житлових кварталах міста Дума. На той момент повідомлялося про загибель 10 осіб.

30 вересня РФ почала повітряну сирійську кампанію після запиту президента Сирії Башара Асада. Західні країни звинувачують РФ у тому, що метою російських ударів є нібито сирійська опозиція, а не терористи "Ісламської держави".