UA / RU
Підтримати ZN.ua

У російського урядовця вкрали гроші, відкладені на відпустку у Криму

Російський уряд розраховує врятувати курортний сезон у Криму за рахунок урядовців. По цій ідеї завдали першого удару.

Московські поліцейські шукають злочинців, які здійснили зухвалу крадіжку у квартирі високопоставленого російського урядовця. Квартирні злодії проникли у житло заступника міністра енергетики РФ Антона Інюцина. За словами постраждалого, він позбувся заощаджень, відкладених на подорож до Криму, пише NEWSru.com.

Першою про крадіжку дізналася дружина Антона Інюцина, яка повернулася додому пізно ввечері у неділю. За словами жінки, з квартири зникли паспорт, сумка і 250 тисяч рублів. Ці гроші подружжя "планувало витратити на відпустку з родиною у Криму", - пояснив Антон Інюцин.

Примітно, що крім грошей, відкладених на придбання путівки до Криму, злочинці нічого не взяли.

Про курйозну крадіжку, що підриває ідею російського уряду висадити в Криму "курортний десант" з чиновників, Антон Інюцин проінформував правоохоронні органи.

Тиждень тому прем'єр-міністр Росії Дмитро Медвєдєв звернувся до всіх керівників міністерств, відомств і держкомпаній з закликом "надати своїм співробітникам можливість провести відпустку саме у Криму".

"Впевнений, що багато наших громадян заново відкриють для себе і чисте море, і унікальну природу, і, звичайно, гостинність кримчан. Не сумніваюся, що кримські канікули подарують в цьому плані незабутні враження", - заявив Медвєдєв. !zn

Читайте також:

Mcdonald's закрив свої ресторани в Криму

Міндоходів: Крим перетворився на податкову яму

"Яндекс" очікує серйозних збитків через санкцій проти Росії