UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Росії застрелили двох українських бізнесменів

Віталій Губарєв і Віталій Найденко пропали більше двох тижнів тому.

Два українських бізнесмена, тіла яких були знайдені в річці в Тамбовській області Росії, були вбиті пострілом в голову, повідомив офіційний представник регіонального управління СК РФ.

Заступники директора ТОВ "Будівельні технології" Віталій Губарєв і Віталій Найденко пропали більше двох тижнів тому. Їх тіла знайшли 26 травня у річці біля села Абакумівка Токаревський району Тамбовської області. Причину смерті озвучили тільки зараз.

"Там зараз поки експертизи всі призначаються - результатів ще немає. Єдине, що можна сказати - у них у обох є вогнепальні поранення в області голови", - сказав співрозмовник.

За інформацією слідства, 14 травня Губарєв і Найденко знімається в квартирі в робочому селищі Токарівка Тамбовської області разом з приятелем розпивали спиртні напої. Вранці наступного дня їх приятель, який залишився напередодні у них ночувати, не виявив ні Найденко, ні Губарєва, ні їх машину Тoyota Lаnd Cruiser Prado. Під мостом на території Знам'янського району були знайдені 16 травня реєстраційні знаки з автомобіля Губарєва, гумовий човен, подушка і ковдра зі слідами, схожими на кров. Через два дні в районі села Дуплятово-Маслівка Знам'янського району виявили автомобіль Тoyota Lаnd Cruiser Prado.

За даним фактом порушено справу за статтею "вбивство двох осіб". Санкція статті передбачає до довічного позбавлення волі.