UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Росії заявляють, що затримали «координатора» замаху на Царьова, а сам зрадник вижив

Окупанти кажуть, що загрози для життя Царьова нема.

ФСБ стверджує, начебто затримала «координатора» замаху на підозрюваного в Україні у держзраді колишнього депутата Олега Царьова, а сам він вижив, повідомляє Русская служба BBC з посиланням на заяви російської спецслужби.

У ФСБ стверджують, що отримали «докази» причетності до замаху українських спецслужб, а «координатор» зізнався, за версією РФ, це 46-річний росіянин, який живе в окупованій Ялті й стежив за Царьовим "за завданням СБУ".
Щодо стану Царьова, то ФСБ стверджує, що загрози для його життя нема, «стан здоров'я задовільний».

Читайте також: Замах на Царьова це справа рук СБУ — джерела

Раніше повідомлялося, що колишній нардеп Олег Царьов, оголошений в Україні у розшук, потрапив до реанімації після вогнепального поранення в тимчасово окупованому Криму.

Нагадаємо, в Україні колишнього нардепа Олега Царьова ще у 2014 році було позбавлено депутатської недоторканності, він перебуває в розшуку,його затримання санкціонував суд. Слідство веде низку кримінальних проваджень стосовно правопорушень, здійснених Царьовим. У 2014 році, ще обіймаючи посаду народного депутата, Царьов умисно відкрито, використовуючи зокрема й ЗМІ, публічно закликав до насильницької зміни та повалення конституційного ладу та до зміни державних кордонів України.