UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Росії не коментують свої запитові позиції на переговорах із Україною

Пєсков вважає, що переговори мають йти у тиші. При цьому російські окупаційні війська продовжують стріляти по українських цивільних об'єктах.

У Росії не коментують запитовы позиції під час переговорів із Україною. Про це заявив речник держави-агресора Дмитро Пєсков, відповідаючи на питання, які цілі у Росії на переговорах, передає "Інтерфакс".

"Я пропоную все-таки дочекатися переговорів. Я не став би анонсувати якісь запитові позиції і так далі. Все-таки ці переговори повинні йти в тиші", - сказав він.

Пєсков додав, що російська делегація нібито була готова до переговорів ще 27 лютого.

"Сподіватимемося, що в ці хвилини якраз починаються ці переговори. Ще раз повторюю, не хочу нічого анонсувати, давайте дамо можливість переговорникам посидіти", - підсумував прессекретар Путіна.

Читайте також: Пєсков заявив, що РФ направила делегацію в Гомель для переговорів з Україною, наша країна звинуватила Москву в маніпуляціях

Раніше Пєсков заявив, що Росія відправила делегацію для переговорів з Україною в білоруський Гомель. За його словами, Гомель як майданчик вибрала українська сторона. Однак це суперечить заяві президента України Володимира Зеленського. Він заявив, що якби з території Білорусі не розпочалися і не велися військові дії проти нашої країни, Україна могла б погодитись говорити з Російською Федерацією саме в Мінську. За словами Зеленського, Україна пропонувала Росії провести переговори у Варшаві, Братиславі, Будапешті, Стамбулі, Баку.

Москва продовжує маніпулювати на тлі переговорів та намагається поставити Україну в неприйнятні для неї умови, паралельно декларуючи світові «готовність» до переговорів.