UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Парижі на 12 млн доларів пограбували бутік Bulgari

Ніхто не постраждав — половину грабіжників зловили

Погоня зі стріляниною у виконанні французької поліції закінчилася арештом трьох підозрюваних у зухвалому пограбуванні магазину Bulgari в Парижі на суму 10 мільйонів євро (12 мільйонів доларів). Про це повідомляє CNN.

За повідомленням поліції, незадовго до полудня троє людей в строгих костюмах і зі зброєю пограбували нещодавно відремонтований бутик на Вандомській площі в центрі Парижа, де розташований готель Ritz.

Всі троє зникли на машині, а четверо спільників поїхали на скутерах. Поліція відкрила вогонь по автомобілю біля торгового центру Les Halles, менш ніж у 2 км (1,2 милі) від місця злочину, змусивши трійцю спробувати бігти пішки.

Троє були арештовані після того, як кинули частину своєї здобичі. Що ж стосується чотирьох водіїв скутерів — їх зараз розшукують.

У компанії Bulgari, яка належить Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) Бернара Арно, заявили, що під час пограбування люди не постраждали.

Читайте також: Засновник бренду Off-White і креативний директор Louis Vuitton Вірджіл Абло виступить з діджей-сетом в Києві

Раніше повідомлялося, що дві найбільші компанії, націлені на багатих людей, можуть здійснити операцію століття: французька група компаній по випуску предметів розкоші LVMH — Louis Vuitton Moet Hennessy має намір купити найбільшу транснаціональну ювелірну компанію Tiffany і просувається до завершення цієї угоди.

Згідно з даними джерела, з урахуванням заборгованості Tiffany французькій корпорації розмір угоди може перевищити 16,65 млрд доларів.