UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Парижі через коронавірус закрились Лувр, Ейфелева вежа і Версальський палац

Перлини Франції закриті для відвідування з 13 березня. Всім відвідувачам, які вже придбали квитки, повернуть їх вартість.

У столиці Франції для відвідування закриті найбільші пам'ятки: Лувр, Ейфелева вежа і Версальський палац припинили приймати відвідувачів з причини поширення коронавірусу, повідомив телеканал France 24.

У зв'язку з пандемією коронавірусу у Франції вийшла заборона на проведення публічних заходів з кількістю учасників понад 100 осіб.

Лувр закрився разом з музеєм Ежена Делакруа 13 березня в 18:00 (19:00 за київським часом), повідомляється на офіційному сайті музею. Культурні центри не будуть працювати до виходу нового розпорядження. Усім відвідувачам, які вже купили квитки, повернуть їх вартість, уточнює прес-служба Лувру.

На офіційній сторінці Ейфелевої вежі у Facebook з'явився запис, що 13 березня пам'ятка закриється в 21:00 (22:00 за київським часом) на невизначений термін. Версальський палац також повідомив про закриття на своєму офіційному сайті. Всім, хто придбав квитки, повернуть їх вартість. Паркова частина палацу залишиться відкритою для відвідування.

Читайте також: Сумарний ефект на економіку України від транзиту газу через п'ять років складе 150 млрд грн – глава ОГТСУ

Нагадаємо, глава Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Адханом Гебрейесус заявив, що новим епіцентром пандемії "китайського" коронавірусу Covid-19 стала Європа.

"Європа тепер стала епіцентром пандемії COVID-19, з великою кількістю зареєстрованих випадків і смертей, ніж в інших країнах разом узятих, за винятком Китаю. На даний час щодня реєструється більше випадків, ніж було в Китаї в розпал епідемії", - заявив Гебрейесус.