UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Кремлі порівняли Байдена з голлівудським ковбоєм та спробували присоромити через слова про Путіна

Там нагадали, що диктатор не ображав американського президента. 

Прессекретар російського диктатора Дмітрій Пєсков назвав ганьбою для США слова президента Джо Байдена про "сучого сина" Владіміра Путіна. У коментарі росЗМІ він наголосив, що хамські заяви останнього не здатні вразити очільника Кремля.

"Якщо президент такої країни використовує таку лексику, ну, це соромно має бути. Зрозуміло, що пан Байден демонструє на догоду внутрішньополітичним інтересам поведінку в стилі голлівудського ковбоя. Йому б це дуже хотілося – не думаю, що це можливо", - сказав Пєсков. 

Він також нагадав, що Путін не ображав Байдена. 

"Як громадянину Росії дуже хочеться сказати: попросіть своїх помічників, щоб вони зробили вам добірку і знайшли хоч одне образливе висловлювання на вашу адресу з боку президента Путіна. І ще раз – має бути соромно", – сказав Пєсков.

Читайте також: Продовження підтримки України – найпотужніше, що ми можемо зробити, щоб протистояти Путіну – Байден

Нагадаємо, учора президент США Джо Байден виступав на кліматичному благодійному вечорі у Сан-Франциско, під час якого назвав російського диктатора Владіміра Путіна "божевільним сучим сином", використавши абревіатуру SOB — son of a bitch. Через кремлівського диктатора, продовжив Байден, весь світ сьогодні повинен хвилюватися про можливий ядерний конфлікт.