UA / RU
Підтримати ZN.ua

У КНДР розстріляли колишню коханку Кім Чен Ина

Колишню коханку Кім Чен Ина і ще близько десяти осіб розстріляли з кулемета, звинувативши їх у розповсюдженні порнографії, а також у зберіганні Біблії, яка у КНДР під суворою забороною.

Влада провела публічний розстріл близько десяти осіб, визнаних винними у виробництві і розповсюдженні порнографії; серед страчених була й колишня кохана лідера КНДР Кім Чен Ина, пише південнокорейська газета "Чосон Ільбо".

За даними неназваних джерел видання, солістка популярного в КНДР Оркестру електромузичних інструментів Хьон Сон Воль була заарештована 17 серпня за звинуваченням у порушенні законодавства Північної Кореї. Разом з нею були заарештовані інші члени оркестру, а також музиканти і танцюристи з групи "Вангседжанг".

Заарештовані, за даними газети, звинувачувалися в тому, що знімалися у порнографії та розповсюджували ці матеріали. Окрім цього, як зазначається у повідомленні, у деяких з арештованих було знайдено копії Біблії, яка перебуває під суворою забороною у КНДР.

Вирок до страти через розстріл було приведено у виконання 20 серпня у присутності інших членів вищевказаних музичних груп. Сім'ї заарештованих було відправлено до в'язниць для політичних в'язнів і таборів.

Хьон Сон Воль виконує пісню про трудові рекорди північнокорейських робітників

Чутки про роман лідера КНДР Кім Чен Ина і Хьон Сон Воль ходять у пресі вже досить давно. Згідно з даними міжнародних ЗМІ, Кім Чен Ин познайомився з вокалісткою ще на початку 2000-х років. Однак роман між ними було розірвано за наполяганням колишнього північнокорейського лідера Кім Чен Іра, після чого вокалістку популярної музичної групи було видано заміж за одного з офіцерів особистої охорони лідера КНДР. !zn

Читайте також:

Північнокорейську гумористку заслали працювати на шахту після надто ліберального жарту

Кім Чен Ина, який планував удар по США, впіймали з комп'ютером Apple

У лідера КНДР виявили рахунки в китайських банках на сотні мільйонів доларів