UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Франції чоловік розстріляв поліцейських, є загиблі

Троє правоохоронців загинули.

Неподалік від французького міста Сен-Жюст, в департаменті Пюї-де-Дом, невідомий чоловік відкрив стрілянину по поліцейським.

В результаті стрілянини троє охоронців загинули, а четвертий отримав поранення, про це повідомляє BFMTV з посиланням на прокуратуру Клермон-Феррана.

Правоохоронці прибули в один з будинків, через скарги жінки на домашнє насильство з боку її чоловіка. Жінка сховалася на даху будинку, а 48-річний підозрюваний відкрив стрілянину по поліцейським.

Пізніше той, хто стріляв підпалив свій будинок.

На місці інциденту знаходяться пожежні служби і щонайменше сім членів антитерористичного підрозділу Національної жандармерії Франції.

Читайте також: Справа Charlie Hebdo: у Франції оголосили вироки — від 4 років до довічного ув'язнення

Відомо, що в даний час жінка знаходиться в безпеці.

Деталі інциденту з'ясовуються.

Раніше повідомлялося, що чоловік зі зброєю увірвався в офіс в будівлі на півночі від Парижа, захопив його і утримує заручників.

Захоплення стався 17 грудня ввечері. Офіс компанії, яку захопив злочинець, знаходиться в муніципалітеті Домон департаменту Валь-д'Уаз. У приміщенні досі перебувають кілька людей, серед яких присутній і дружина загарбника.

Загарбник заблокувався в офісі ландшафтної компанії, де працює менеджером. Раніше його притягували до відповідальності за домашнє насильство. Вони з дружиною намагаються розлучитися весь цей рік.