UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Франції на вокзалі застрелили родину з дітьми

Нападник виявився поліцейським.

На вокзалі в департаменті Уаз на півночі Франції, в неділю, 10 вересня, розстріляли сім'ю з дітьми. Інцидент стався на пероні залізничної станції Нуайон, повідомляє Le Parisien.

Під час атаки загинула жінка і двоє її дітей трьох і п'яти років, а також ще одна людина, друг сім'ї, який допомагав жінці і дітям покинути місто. Як передає видання, стріляв батько, який покінчив з собою після вбивства дружини і дітей. За інформацією поліції, нападник був поліцейським.

"Виконавець цього вбивства - поліцейський, який не зміг змиритися з заявою дружини про намір покинути його", - сказав прокурор Республіки Компьень Вірджині Жирар.

При цьому в поліції версію теракту відкинули.

Нуайон, де сталася трагедія, місто з населенням 13 тисяч чоловік, розташований приблизно в 60 км на південний схід від Ам'єна.

Як раніше повідомлялося, 15 серпня автомобіль BMW на великій швидкості врізався в піцерію в містечку Септ-Сор в 34 км на схід від французької столиці, в результаті чого загинула 13-річна дівчинка і ще 13 осіб отримали травми. За кермом перебував громадянин Франції. Водія BMW затримали на місці події. Перший допит показав, що він не збирався вчинити теракт.