UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Феодосії ударні безпілотники атакували нафтобазу

У місті пролунали вибухи.  

Сьогодні, 4 серпня, близько 3.20 у Феодосії, місті, розташованому у тимчасово окупованому Криму, пролунали вибухи. Про це повідомили місцеві телеграм-канали. Їх читачі також зафіксували гул, схожий на звук дрону. Паблік «Кримський вітер» повідомив, що у Феодосії працює російська ППО. Тут також розповідають про звуки стрілянини, кажуть, що Феодосійці вже нарахували від 5 до 7 вибухів. У Феодосії також зафіксовано запуск зенітних ракет.

Паблік також повідомив про пожежні машини і карети швидкої допомоги, що мчать містом. На деяких його вулицях зникло світло.

Російський опозиційний телеграм-канал ASTRA цитує «радника голови» анексованого Криму Олега Крючкова: «У кількох районах Криму спрацювали системи ППО. Усі об'єкти збиті. Працюють усі служби. Пошкоджень та постраждалих немає».

Читайте також: Удар ЗСУ по Чонгарському мосту: чому мовчать Z-блогери – пояснення ISW

Тим часом, місцеві телеграм-канали Феодосії опублікували відео повітряного удару по нафтобазі. Паблики повідомляють, що до нафтобази вантажівками везуть пісок.

Раніше повідомлялося, що в тимчасово анексованому Криму в районі селища Гвардійське в Сімферопольському районі, де розташована російська авіабаза, пролунали вибухи.