UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Бєлгороді горить ФСБ – росЗМІ кажуть про удар безпілотниками

Атаковане також місцеве відділення МВС  

В російському Бєлгороді за кілька хвилин до опівночі у будівлі ФСБ пролунав вибух. Про це повідомив Телеграм-канал Sota. На цьому ж ресурсі зазначили, що удар по будівлі ФСБ у Бєлгороді підтвердив провладний канал «Рыбарь», який додав, що удар завдали безпілотниками, і що вони атакували ще й будівлю МВС. Центральна вулиця міста перекрита, на місці події працюють пожежні та оперативні служби.

Через режим контр-терористичної операції будь-які публікації у регіоні без посилання на офіційні російські джерела заборонені. Тож інформація шириться переважно соцмережами.

Читайте також: США відреагували на події в Бєлгородській області

Раніше губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков повідомив у Telegram, що ЗСУ обстріляли селище Борісовка. Він каже, що з квадракоптера був скинутий вибуховий пристрій на одну з адміністративних будівель. Пожежі не сталося. Близько 0.30 Гладков повідомив про те, що у Грайвороні безпілотники атакували два приватних житлових будинки, які загорілися. Про інцидент в будівлях ФСБ та МВС губернатор промовчав. Тут офіційних коментарів росіяни наразі не надали.

Раніше повідомлялося про нічний обстріл Бєлгородщини. Під ударом опинилося місто Шебекіно. Тут спалахнув полігон твердих побутових відходів.