UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трампа можуть виписати з лікарні вже сьогодні – Білий дім

Рішення ухвалять лікарі з клініки Уолтера Ріда

Главу апарату Білого дому Майк Медоуз розповів про те, що президент США Дональд Трамп в понеділок увечері може повернутися в Білий дім з госпіталю Волтера Ріда, де проходить лікування від коронавірусу COVID-19.

"Поговорив з президентом цього ранку. Його стан за ніч продовжив поліпшуватися, він готовий повернутися до нормального робочого режиму", - сказав Медоуз в ефірі Fox News, додавши, що медики вирішать щодо сьогоднішньої виписки Трампа. "Ми все ще позитивно налаштовані щодо того, що він зможе повернутися в Білий дім пізніше сьогодні".

За його словами, що президент сьогодні "зустрінеться зі своїми лікарями та медсестрами" для оцінки прогресу в його лікуванні.

Читайте також: Що буде, якщо кандидат в президенти США помре до дня виборів – Foreign Policy

Перед цим стало відомо, що Трамп приховав результати тестування, яке показало його зараження коронавірусів. За інформацією видання, він чекав результатів другого, більш точного дослідження. Трамп знав про результати вже увечері 1 жовтня, перед тим як з'явився в ефірі телеканалу Fox News. Але тоді він промовчав про перший позитивний тест на COVID-19 і замість цього підтвердив, що коронавірус знайшли у його помічниці Гоуп Гікс.