UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп жорстко відреагував на оголошення Байденом свого кандидата у віцепрезиденти

Трамп обізвав кандидатку у віце-президенти фальшивкою

Президент США Дональд Трамп своєрідно відреагував на оголошення штабом свого суперник на виборах Джо Байдена про те, що кандидатом у віце-президенти стане Камала Харріс.

Так, глава Білого дому опублікував у своєму Twitter відеоролик, в якому обізвав і Байдена і Харріс.

Зокрема Трамп обізвав кандидатку у віце-президенти фальшивкою, а Байдена - повільним, а в цілому, на його думку, це найгірший вибір для Америки.

«З Харріс в якості« політичної життєвої сили »Джо Байден передає контроль над нашою країною радикальній мафії з обіцянками підвищити податки, скоротити фінансування поліції, вбити робочі місця в енергетиці і відкрити наші кордони», - написав Трамп.

Нагадаємо, що Байден пообіцяв вибрати жінку в напарники по виборах, яка зможе стати віцепрезиденткою у разі його перемоги. Елізабет Уоррен, Гретхен Уїтмер, і навіть Мішель Обама були в списку тих, кого Байден міг би вибрати своїм напарником в ролі потенційної віцепрезидентки США. Однак американські медіа раніше писали, що Мішель Обама не хоче бути віцепрезиденткою США.

Раніше Байден розкрив багато секретів пошуку кандидатури на пост віцепрезидента США. Колишній віцепрезидент вже порушив багато керівних принципів, які використовувалися колишніми кандидатами під час пошуків.