UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп заявив, що вибори президента США заздалегідь сфальсифіковані

Фальсифікаторами кандидат-республіканець назвав "нечесні ЗМІ".

Кандидат на пост президента США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що майбутні вибори, які пройдуть у листопаді, вже сфальсифіковані.

Про це Трамп написав у своєму Twitter, звинувативши у фальсифікаціях "нечесні засоби інформації, які підтримують нечесну Хілларі (Хілларі Клінтон, кандидата від Демократичної партії)".

The election is absolutely being rigged by the dishonest and distorted media pushing Crooked Hillary - but also at many polling places - SAD

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 16 жовтня 2016 р.

Раніше Трамп заявив, що і він, і його суперниця на виборах Хілларі Клінтон перед наступними теледебатами (вони заплановані на 19 жовтня) повинні пройти тест на наявність наркотиків у крові.

Читайте також: Все більше жінок звинувачують Трампа в домаганнях – ЗМІ

Нагадаємо, Клінтон вдруге виграла дебати з Трампом. Її вибрали 57% телеглядачів, а кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа – 34%. Як повідомлялося, на перших передвиборних дебатах США також перемогла Клінтон. Зокрема, Клінтон присудили перемогу 62% телеглядачів, в той час як кандидата від Республіканської партії США Дональда Трампа підтримали лише 27%.