UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп загрожує американським ЗМІ зникненням

Трамп не назвав конкретних ЗМІ, але фейковими він постійно називає CNN, The New York Times і The Washington Post.

Президент США Дональд Трамп пригрозив деяким американським медіа зниженням рейтингів і кінцевим зникненням. Трамп не назвав конкретних ЗМІ, але фейковими він постійно називає CNN, The New York Times і The Washington Post і нападає на них через Twitter і під час прес-конференцій.

"Фейкові ЗМІ зійшли з розуму. Вони абсолютно засмучені після того, як, побачивши з перших рук, шкоду, яку вони заподіюють настільки багатьом невинним і порядним людям. Мені подобається за цим спостерігати. Через 7 років, коли я більше не буду президентом США, їх рейтинги висохнуть, і їх не буде", - написав Трамп в Twitter, натякаючи на те, що він виграє президентські вибори в США в 2020 році.

The Fake News Media is going CRAZY! They are totally unhinged and in many ways, after witnessing first hand the damage they do to so many innocent and decent people, I enjoy watching. In 7 years, when I am no longer in office, their ratings will dry up and they will be gone!

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 31, 2018

Видавець газети New York Times Артур Сульцбергера заявив Трампу, що його критика і нападки на адресу ЗМІ можуть вилитися в заворушення. Про це він сказав після того, як Трамп назвав деякі американські видання "ненависниками Трампа в вмираючої газетної індустрії", а газети New York Times і Washington Post "провальними, які не роблять нічого, окрім написання негативних статей на тлі дуже позитивних досягнень".

Президент США Дональд Трамп продовжує сваритися з виданнями, які дозволяють собі жорстко його критикувати - на цей раз Трамп торкнувся звинувачень у надмірній м'якості під час зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним в Гельсінкі і звинуватив ЗМІ, які критикували його, у лицемірстві.

Раніше президент США Дональд Трамп звинуватив ЗМІ у тому, що вони "очорнюють" результати саміту в Гельсінкі і необгрунтовано його критикують.

Зокрема Трамп заявив, що "невдахи" з New York Times не пишуть нічого, крім "поганих історій" навіть про "дуже позитивні події".