UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дональд і Меланія Трамп пішли на карантин через коронавірус у помічниці

Помічниця Трампа Хоуп Хікс, яка захворіла на COVID-19, супроводжувала його на дебатах з Джо Байденом і на зустрічі президента з виборцями. Хікс і Трамп летіли в одному літаку.

Президент США Дональд Трамп повідомив, що разом з дружиною Меланією йде на карантин в очікуванні результатів тесту на коронавірус COVID-19, про це він написав на сторінці в соціальній мережі.

"Хоуп Хікс, яка так багато безперервно працювала, здала тест на COVID-19, і він виявився позитивним. Тільки що вона отримала результат. Жахливо! Ми з першою леді чекаємо на результати наших тестів. А поки почнемо наш процес карантину!" - написав Трамп в своєму твіттері.

Раніше Трамп підтвердив, що його близька помічниця заразилася коронавірусом. Він заявив, що разом з дружиною здав тест на COVID-19, але про карантин не знав.

Трамп сказав, що "проводив багато часу з Хоуп і перша леді теж".

Читайте також: Вибори президента США: Байден випереджає Трампа в декількох ключових штатах – опитування

Тим часом свіжі дані соціологів в деяких з ключових американських штатах, де може зважитися підсумок виборів президента США, показують, що за місяць до голосування кандидат Дональд Трамп наздоганяє Джо Байдена в деяких регіонах.

Опитування Quinnipiac в Джорджії показав, що Байден випереджає Трампа на три відсотки - 50% проти 47%. Опитування Civiqs в цьому ж штаті показав ідентичні результати.