UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп вважає соцопитування "фейковими", але хвалиться своїм рейтингом

За словами Трампа, він є найпопулярнішим президентом-республіканцем.

Президент США Дональд Трамп заявив, що соціологічні опитування в країні "підроблені", але після похвалився даними соціологів про те, що його вважають найпопулярнішим республіканським президентом.

"Опитування "фейкові", як і все інше", - заявив Трамп під час мітингу у Флориді, повторивши свої атаки на ЗМІ, які, на його думку, "нечесні".

TRUMP dismisses polls as "fake."

"Polls are fake, just like everything else." pic.twitter.com/csRwY3j78g

- Aaron Rupar (@atrupar) July 31, 2018

Потім Трамп розповів, що згідно з опитуванням, він є одним з найпопулярніших президентів-республіканців.

"Тільки що опублікували дані соцопитування - найпопулярнішою людиною в історії Республіканської партії є Трамп. Ви можете повірити в це?", - сказав глава Білого дому. "Я запитав, входить у це число і чесний Авраам Лінкольн? Він був дуже хороший".

Trump indicates he still hasn't figured out that polling didn't even exist during Abe lincoln's lifetime. Then He mocks other presidents for acting "presidential." pic.twitter.com/BeL1CrnCY1

- Aaron Rupar (@atrupar) July 31, 2018

Видання The Hill пише, що неясно, про яке опитування він казав, однак рейтинг Трампа виріс на один процентний пункт у липні - склавши 45%. Такі результати опитування настроїв американців представили NBC News і The Wall Street Journal.