UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп розповів про свою геніальність

У ЗМІ потрапили деталі з книги про Білий діом, які ставлять під сумнів компетентність Трампа. У відповідь він назвав себе дуже розумним і навіть генієм.

Президент США Дональд Трамп заявив, що його успіхи в бізнесі та політиці свідчать про те, що він є "генієм".

Вислови стали відповіддю на дискусію, яка знову розгорілася в США після виходу на цьому тижні книги Майкла Волффа "Вогонь і лють: у Білому домі Трампа".

"Зараз, після року уважного вивчення, вже доведено, що (обвинувачення) у змові з Росією є спробою ввести в оману американську громадськість, демократи і їхні кімнатні собачки з Фальшивої Преси дістали старі сценарії часів Рональда Рейгана і кричать про психічну стабільністть і інтелект..." - написав Дональд Трамп.

"... насправді, протягом усього життя моїми головними достоїнствами були психічна стабільність і те, що я був дуже розумним. Брехлива Хілларі Клінтон теж дуже старанно намагалася розіграти ці карти, і, як усі знають, зазнала поразки. Я пройшов шлях від ДУЖЕ успішного бізнесмена до телевізійної зірки першої величини..." - продовжив глава Білого дому.


"... і до президента Сполучених Штатів (з першої спроби). Я вважаю, що це можна оцінити не просто, як розум, але як геніальність... і при цьому – дуже стабільну геніальність!" - підсумував Трамп.

Раніше в ЗМІ потрапили деякі деталі книги Майкла Волффа "Вогонь і лють", яка повинна вийти в продаж в США наступного тижня.

У книзі, заснованій на 200 інтерв'ю з колишніми і діючими співробітниками адміністрації, стверджується, зокрема, що Дональд Трамп часом демонструє провали в пам'яті, і не здатний зосередитися на жодній з серйозних проблем. Волфф також заявляє, що всі без винятку працівники Білого дому вважають, що президент веде себе, "як дитина".

Сам автор книги заявляв, що не вважає Трампа здатним керувати США.