UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп розкритикував Байдена за політику щодо Китаю та Ірану

Він вважає, що у попередньої адміністрації було "все добре" з цими регіонами. 

Експрезидент США Дональд Трамп знову заявив, що братиме участь у виборах президента США в 2024 році. Його слова цитує видання New York Post.

«Можу сказати, що у вас має бути надія. У вас є надія. Ми любимо свою країну — цю країну. Ми всі багато чим завдячуємо нашій країні, але тепер ми маємо допомогти своїй країні», — заявив Трамп.

Він також негативно оцінив зусилля нової команди Білого дому під керівництвом Джо Байдена щодо Китаю та Ірану. 

«І ми були там. У нас все було так добре. Все те, що ми зробили з Іраном. Все, що ми зробили з Китаєм. Ми всі були налаштовані на великі справи. А тепер погляньте на те, що відбувається прямо зараз», — повідомив Трамп.

Читайте також: Трамп звинуватив Байдена в кризі на кордоні США

Термін президентських повноважень Дональда Трампа закінчився 20 січня. Він відмовився брати участь в інавгурації Джо Байдена і символічно передавати йому владу.

Після штурму Капітолію прихильниками Трампа демократи вдруге оголосили йому імпічмент, але Сенат виправдав експрезидента.

За словами експрезидента, Республіканська партія може здобути перемогу на проміжних виборах, а потім - і на президентських виборах в 2024 році.

Трамп продовжує наполягати, що Байдена оголосили переможцем виборів тільки завдяки масовим фальсифікаціям. І тому, на думку, експрезидента, республіканці повинні боротися за реформу виборчої системи.