UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп повернувся в Овальний кабінет із самоізоляції

Лікар Трампа запевнив, що за здоров'ям президента стежить ціла команда медиків.

Дональд Трамп, який знаходився в самоізоляції через зараження коронавірусом, повернувся до роботи в Овальному кабінеті Білого дому, передає "Укрінформ".

"Тільки отримав брифінг про ураган" Дельта "і поговорив з губернаторами Техасу Грегом Еббот і Луїзіани Джоном Едвардсом", - зазначив на офіційній сторінці в соцмережах Трамп.

Трамп також закликав американців "прислухатися до вказівок" керівництва штатів і місцевих органів влади, щоб бути готовими до удару стихії. "Ми працюємо з ними дуже тісно, тому будьте готові, обережними і обгородженими!", - додав Трамп.

Президент США в понеділок повернувся в Білий дім після трьох днів інтенсивної терапії у військовому госпіталі, де він проходив лікування від COVID-19. У середу лікар Білого дому Шон Конлі повідомив, що президент вже не має симптомів захворювання, все його показники залишаються в нормі, а в його крові виявлено антитіла до коронавируса.

Читайте також: У крові Трампа виробилися антитіла до коронавірусу - Білий дім

Раніше Білому домі розповіли, що Трамп планує взяти участь в дебатах всупереч зараження.

Джо Байден здав тест на коронавірус COVID-19 у неділю і він показав негативний результат. Це був його третій тест після того, як він був на дебатах Трампом.

Перед цим стало відомо, що Трамп приховав результати тестування, яке показало його зараження коронавірусів. Він чекав результатів другого, більш точного дослідження. Трамп знав про результати вже увечері 1 жовтня, перед тим як з'явився в ефірі телеканалу Fox News. Але тоді він промовчав про перший позитивний тест на COVID-19 і замість цього підтвердив, що коронавірус знайшли у його помічниці Хоуп Хікс.

Білий дім вже ідентифікував 206 осіб, які можливо, заразилися коронавірусів. Білий дім дав чиновникам сфери охорони здоров'я Нью-Джерсі список принаймні з 206 осіб, які, можливо, зазнали впливу коронавируса на заході щодо збору коштів, де минулого тижня був президент Трамп.