UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп посварився з журналістами, які звинуватили його в байдикуванні

Напередодні видання The New York Times стверджувало, що президент США частіше буває в спальні і кімнаті відпочинку, ніж в робочому кабінеті.

Президент США Дональд Трамп обрушився з критикою на видання The New York Times за публікацію про його робочій графік і звички, залишивши відповідний запис на своїй сторінці в Твіттері.

"Я працюю з раннього ранку до пізньої ночі, багато місяців не виходив з Білого дому (за винятком спуску на воду госпітального корабля "Комфорт"), щоб подбати про торгівельні угоди, розбудову збройних сил і т.д., А потім я читаю фальшивку в New York Times про мою роботу, розклад і харчові звички, написану третьосортним репортером, який нічого не знає про мене. Я часто засиджуюся в Овальному кабінеті до пізньої ночі і читаю, і бачу, ніби я сердито давлюсь гамбургером і п'ю дієтичну колу у себе в спальні. Люди, які мене знають, приголомшені. Все тільки щоб мене принизити!", - написав Трамп в двох повідомленнях.

Президент США також наголосив, що вважає себе одним з найбільш працьовитих президентів, який зробив на посаді голови США більше, ніж всі його попередники.

I work from early in the morning until late at night, haven't left the White House in many months (except to launch Hospital Ship Comfort) in order to take care of Trade Deals, Military Rebuilding etc., and then I read a phony story in the failing @nytimes about my work....

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 26, 2020

Чергове скандальне висловлювання Трампа прозвучало на тлі ускладнень у внутрішній політиці США - Верховний суд не підтримав президентський указ про заборону імміграції, а головний суперник чинного глави держави на майбутніх виборах - Джозеф Байден, згідно з прогнозами випереджає його по голосам у найважливіших штатах.