UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп похвалив CNN за висвітлення з'їзду республіканців

Американський президент регулярно публічно критикує CNN, називає його "необ'єктивним".

Президент США Дональд Трамп у вівторок похвалив телеканал CNN, який регулярно звинувачує у брехні та називає "фейковим", за висвітлення початку Національного з'їзду Республіканської партії.

У понеділок на з'їзді делегати офіційно висунули Трампа кандидатом в президенти від партії на виборах в листопаді 2020 року. Крім того, Майк Пенс офіційно став кандидатом на посаду віцепрезидента США.

"Мені дуже сподобалося, що CNN висвітлив майже все, що було на з'їзді вчора ввечері. Це добре для CNN і добре для всієї нашої країни. Дякую", - твітнув Трамп.

Трамп регулярно публічно критикує CNN, називає його необ'єктивним.

Перед цим Трамп розкритикував консервативний телеканал Fox News за те, що там показали лише уривки з першого дня республіканського з'їзду.

Читайте також: Пандемія вбиває рейтинг схвалення Трампа - опитування

Конкурент Трампа від демократів Джо Байден в 16 ключевых штатах по опросам опережает действующего главу государства на 10 процентов. На общенациональном уровне Байден опережает Трампа на 12 процентов.

Байден за два с половиной месяца до выборов объявил сенатора от Калифорнии Камалу Харрис своим напарником и кандидатом на пост вице-президента. Ее рейтинг выше, чем у действующего вице-президента Майка Пенса.