UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп планує виступити на процесі про його імпічмент з письмовими свідченнями

Головний юрист Трампа в цьому процесі Бутч Бауерс може найняти ще одного захисника в якості експерта з конституційних питань.

Екс-президент США Дональд Трамп може виступити на процесі про імпічмент в Сенаті з письмовими свідченнями, передає телеканал NBC News з посиланням на власні джерела.

ЗМІ передають, що Трамп, ймовірно, не планує бути присутнім на процесі, щоб спростувати звинувачення на свою адресу.

Також Трамп приготував підтримку у вигляді юридичної команди фахівців, які представлятимуть його інтереси. Так, до захисників Трампа приєднався адвокат Джошуа Ховард, колишній співробітник Мін'юсту, який свого часу захищав 42-го президента США Білла Клінтона, передає телеканал.

Є інформація, що Бутч Бауерс, який є головним юристом Трампа в цьому процесі, може найняти ще одного захисника в якості експерта з конституційних питань. Однак офіси Бауерса, Ховарда і Трампа поки не підтвердили цю інформацію.

Читайте також: Імпічмент Трампу не визнали неконституційним

6 січня прихильники Дональда Трампа вийшли на протести проти результатів президентських виборів, на яких переміг демократ Джо Байден. Під час акції протесту відбулися зіткнення з правоохоронцями, невідомі змогли прорватися через правоохоронців до будівлі Капітолію.

Раніше Дональд Трамп заявив про те, що ні коли не визнає своєї поразки Джо Байдена на виборах.