UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд Білорусі засудив до виправних робіт на 13 місяців громадянина за хуліганство в літаку

Обвинувачений в п'яному стані лаявся на членів екіпажу і пасажирів.

Магаданської міський суд в Білорусі визнав винним громадянина Білорусі в хуліганстві в літаку і засудив до виправних робіт на 13 місяців, зарахувавши ті 4,5 місяці, що він просидів під вартою, передали в Далекосхідної транспортної прокуратури.

"Інцидент стався в березні 2021 року. Обвинувачений в п'яному стані лаявся на членів екіпажу і пасажирів, заважав роботі бортпровідників і перекинув візок з напоями. Потім він замкнувся в туалетній кабінці, де бив кулаками по стіні, турбуючи пасажирів", - йдеться в повідомленні.

Іноземного громадянина затримали співробітники транспортної поліції в аеропорту. За рішенням суду його взяли під варту, де він перебував з 27 березня по 12 серпня.

Суд засудив обвинуваченого до 13 місяці виправних робіт. Але суд зарахував час перебування під вартою - один день до трьох днів робіт. В результаті 28-річного громадянина Білорусії звільнили вже в залі суду, йдеться в повідомленні.

Читайте також: Білорусь почала скаржитися на санкції

Нагадаємо, в Європейському Союзі констатували, що режим самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка продовжує докладати зусиль до знищення вільних медіа і закликали звільнити всіх затриманих представників ЗМІ,