UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сьогодні Республіканська партія США не варта того, щоб її рятувати - The Atlantic

Сьогодні республіканці - це партія "американської різанини" і змови з РФ, впевнений автор

Більшу частину свого дорослого життя Том Ніколс був республіканцем. Він вступив в партію в 1980 році, і хоча виріс в бастіоні демократів і робітничого класу в Массачусетсі, він знайшов "дім" у Республіканській партії Рональда Рейгана, пише Ніколс для журналу The Atlantic .

У той час республіканці були впевненою в собі "партією ідей". Такий комплімент тоді зробив їм один з ворогів - сенатор-демократ Деніел Патрік Мойніхан з Нью-Йорка. Республіканці були оптимістичними прихильниками американської мрії всередині країни і затятими опонентами Радянського Союзу за кордоном. У той час демократи були партією звинувачень і відступів, а республіканці були партією майбутнього.

Автор пише, що розуміє прихильність до республіканців, навіть серед тих, хто поклявся перемогти Дональда Трампа, але час сентиментальності пройшло.

"Ця партія давно пішла", - пише Ніколс.

Він додав, що сьогодні республіканці - це партія "американської різанини" і змови з Росією, шахрайства, змов і презирства до верховенства права з застосуванням зброї.

Ніколс впевнений, що єдино гідною, розсудливою і консервативною позицією буде голосування проти сьогоднішньої Республіканської партії на всіх рівнях. Це потрібно, щоб довести до кінця сумні останні дні колись великого політичного інституту.

"Потім потрібно буде знову побудувати партію. З нуля", - підкреслює автор.