UA / RU
Підтримати ZN.ua

СNN називає склад делегацій Байдена та Путіна під час другого раунду переговорів

Перший раунд - розмова у вузькому колі. 

Під час другого раунду переговорів до президента США Джо Байдена та глави Кремля Владіміра Путіна долучаться їх делегації. Видання СNN розповідає, хто входить в кожну з них.

"Після початкової двосторонньої зустрічі між президентами Байденом і Путіним і їх високопоставленими дипломатами (держсекретарем Ентоні Блінкеном і міністром закордонних справ Сергієм Лавровим) зустріч розшириться", - йдеться в повідомленні.

Склад делегації Джо Байдена: 

Склад делегації Владіміра Путіна: 

Читайте також: Зеленський розраховує, що Україна отримає транш МВФ восени

Нагадаємо, сьогодні, 16 червня, у Женеві повинен відбутися саміт президента США Джо Байдена та глави Кремля Владіміра Путіна. 

Напередодні Москва озвучила основні теми переговорів. Середи них є й Україна. Попри успішну підготовку до цієї зустрічі, в РФ не сподіваються на будь-які вагомі зрушення. 

Байден має намір обговорити з Путіним хакерську атаку з боку Росії на американську компанію Colonial Pipelinе, яка відбулася на початку травня. Також сторони можуть обговоритипитання безпеки та контролю озброєнь, порушення прав людини та інші.

У Кремлі розповіли про графік саміту, який буде складатися з трьох частин. Зустріч на женевській віллі La Grange повинна розпочатися о 13:00 за місцевим часом, тобто о 14:00 по Києву. Кінцева пресконференція за участі обох президентів не планується.