UA / RU
Підтримати ZN.ua

Смертоносне обвалення канатного мосту в Індії: кількість жертв зросла до 132

Столітній міст відкрили п’ять днів тому після масштабної реконструкції.

Щонайменше 132 людини загинули в неділю ввечері після обвалу канатного мосту на річці Маччху в районі Морбі в індійському Гуджараті, повідомляє India Today.

"Близько 177 людей було врятовано. 19 людей перебувають на лікуванні. Армія, Військово-морські сили, ВПС і пожежна бригада проводять пошукові операції", – повідомляють у соцмережах Департаменту інформації Гуджарату.

П'ять команд Національних сил реагування на стихійні лиха протягом ночі працювали над порятунком тих, хто впав у річку Мачху.

«Рятувальна операція все ще триває. Індійська армія дісталася сюди близько 3 години ночі. Ми намагаємося знайти тіла», — сказав майор Індійської армії Гаурав.

На обваленому мості триває пошуково-рятувальна операція

На початку рятувальної операції, коли лише кілька тіл було виловлено з річки та відправлено на розтин, поранених доправляди до цивільної лікарні Морбі.

"Постраждалі перебувають на лікуванні в лікарнях, багатьох із них також відправили додому після лікування. Триває робота з вилучення тіл з річки", – сказав міністр охорони здоров'я штату Рушікеш Пател.

У твіттері під хештегом #MorbiBridge одним з найбільш популярних є відео, на якому, як повідомляють в описі, на камеру зафіксовано молодиків, що цілеспрямовано б’ють ногами по тросі.

Столітній міст, який відкрили п’ять днів тому після масштабної реконструкції , був переповнений людьми, обвал стався близько 18:30 у неділю ввечері.

Нагадаємо, ще один смертоносний інцидент із понад сотнею жертв стався під час святкування Хелловіну в корейському Сеулі. Там у тисняві загинули півтори сотні людей, в основному молодь.