UA / RU
Підтримати ZN.ua

Смерть українки від пострілу Болдуіна: слідство перевіряє двох людей

Під підозрою збройовий експерт і помічник режисера

Під ретельну перевірку слідства зі смертельної трагедії на знімальному майданчику фільму за участю актора Алека Болдуїна виявилися двоє. Про це повідомляє DW.

Детективи перевіряють збройового експерта Анну Гутьєррес-Рід, що відповідала за зброю на знімальному майданчику. Друга людина — асистент режисера Дейв Холлс. Саме він передав Болдуїну зброю, з якого був поранений режисер Джоел Соусу й убита оператор Галина Хатчинс.

Згідно з попереднім звітом поліції з розслідування інциденту, цитують американські ЗМІ, Анна Гутьєррес-Рід підготувала зброю до зйомок, а Дейв Холлс передав його Болдуїну, запевнивши в тому, що вона не заряджена бойовими патронами. Холлс «не знав про те, що зброя була заряджена бойовими патронами», говориться у звіті поліції.

За даними видання Los Angeles Times, за кілька годин до стрілянини на знімальному майданчику панувала напруга через те, що шість членів знімальної групи скаржилися на умови праці. Серед тих, хто вимагав кращих умов роботи, згідно з повідомленнями ЗМІ, була і Галина Хатчинс.

Трагічний інцидент стався в четвер, 21 жовтня, під час фільмування вестерна «Іржа» («Rust»), в якому Болдуін не тільки грав, але і був продюсером.

Самого актора допитали, але йому не висували підозри.

Читайте також: Алек Болдуін відмовився від ролі батька Бетмена

Раніше повідомлялося, що в віці 66 років помер актор Пітер Сколарі.