UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російські силовики проводять "податкову перевірку" на фабриці Roshen в Липецьку

В корпорації проведення такої перевірки вважають неправомірним.

Вранці 1 квітні правоохоронні органи Російської Федерації заблокували роботу на фабриці Roshen в Липецьку і організували там "податкову перевірку".

"Представники силових структур без будь-якого попереднього повідомлення вторглися на територію підприємств Корпорації в місті Липецьк, с. Сєнцово і с. Косирівка. Кондитерська корпорація ROSHEN вважає, що проведення податкової перевірки в межах висунутої раніше претензії подібним чином є неприпустимим і неправомірним", - повідомляє прес-служба Roshen.

Раніше місцеві ЗМІ повідомляли, що близько 8 ранку вхід на фабрику корпорації Roshen в Липецьку заблокував ОМОН. Люди в масках зібрали весь персонал в актовій залі. Залишати територію фабрики силовики заборонили.

Читайте також: У Росії закрили кримінальну справу проти Roshen

Виручка російського підрозділу української кондитерської фабрики Roshen (ВАТ "Липецька кондитерська фабрика "Рошен") в 2013 році за РСБО збільшилася на 23%. За даними Roshen, частка компанії на російському кондитерському ринку становила 7%.

Президент України Петро Порошенко обіцяв продати весь свій бізнес, якщо стане президентом України. На поточний момент холдинг знаходиться під управлінням фонду Prime Assets Capital.