UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сейшельські острови відкрили кордони для туристів при наявності негативного ПЛР-тесту

За словами президента, країна повністю готова до прийому туристів.

Сейшельські острови з четверга, 25 березня, відкрили свої кордони. Іноземцям дозволено в'їзд при наявності негативного ПЛР-тесту, зробленого не пізніше, ніж за 72 години до прибуття. При його наявності туристам дозволено відразу заселятися в готелі, повідомило Seychelles News Agency.

Однак гості країни повинні будуть дотримуватись санітарних правил - масковий режим, соціальне дистанціювання, дезінфекцію рук.

Президент Сейшельських островів Уовел Рамкалаван напередодні відкриття країни заявив, що кількість рейсів, готових прибути на острови, і їх попереднє бронювання дуже обнадіюють.

«Сейшельські острови займають перше місце в світі за кількістю щеплень. На цьому тижні люди почали приймати свою другу дозу вакцини Covishield. У нас є більше 63 тисяч чоловік, які вже прийняли свою першу дозу. До кінця цього тижня у нас буде 50% людей, які вже отримали другу дозу », - сказав Рамкалаван.

Читайте також: «Все залежить від людей»: Данілов не виключив введення всеукраїнського локдауна

У Литві зафіксували випадки південноафриканського штаму COVID-19, поки підтверджені два. У зв'язку з цим з сьогоднішнього дня, 24 березня, в країні посилюють карантин, повідомила прем'єр-міністр Ингрида Шимон.