UA / RU
Підтримати ZN.ua

Саакашвілі закликали "не шкодити державним інтересам Грузії"

Георгій Маргвелашвілі закликав Михайла Саакашвілі уважно вибирати теми для своїх заяв.

Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі звернувся до екс-президента Михайла Саакашвілі з проханням не робити заяв, які можуть зашкодити "державним інтересам країни".

Мова йде про заяву Саакашвілі про участь грузинів у військових діях в Сирії . Екс-президент сказав, що в Сирії на боці радикалів воюють "сотні грузинів".

"Багато грузинських солдатів героїчно служать в Афганістані та Центральній Африці і ця служба для нас безцінною. Але я б хотів попросити Михайла Саакашвілі припинити політичні ігри зі стратегічно важливими для Грузії в плані безпеки темами, бо це дуже важливо для нашої країни", - заявив Маргвелашвілі.

Президент Грузії зазначив, що існує безліч тем, на які Саакашвілі може звернути свою увагу так, щоб не зашкодити стабільності країни та її державним інтересам.

12 січня Михайло Саакашвілі заявив, що змінюється геополітична ситуація і незабаром він "повернеться на Батьківщину". У Грузії проти Саакашвілі порушено кілька кримінальних справ за звинуваченням у захисті високопоставлених чиновників та перевищенні влади.