UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рятувальну операцію на місці катастрофи літака АН-148 в Росії завершено, живих немає

Протягом семи днів ще триватимуть пошукові роботи.

Міністерство надзвичайних ситуацій Росії повідомило про припинення пошуково-рятувальної операції на місці аварії пасажирського літака Ан-148 в Раменському районі Підмосков'я, оскільки живих не виявлено, натомість, пошукові роботи триватимуть ще протягом семи днів, повідомляє ТАСС з посиланням на главу МНС Володимира Пучкова.

"Всі роботи ведуться в цілодобовому режимі. Тут, в зоні НС, ми плануємо здійснювати основний етап пошукових робіт протягом семи діб, тому що дуже велика площа розкиду уламків, важкий сніг та рельєф місцевості", - зазначив очільник відомства.

Також він повідомив, що спільно з федеральними структурами та службами Московської області ведеться робота з пошуку фрагментів тіл, їх ідентифікація та розслідування причин катастрофи. Основним пріоритетом роботи, за словами Пучкова, є допомога сім'ям загиблих.

Читайте також: Камера спостереження зняла падіння літака у Підмосков'ї

Як повідомлялося, 11 лютого в районі села Степанівське Раменського району Московської області після вильоту з аеропорту "Домодєво" розбився пасажирський літак Ан-148, який слідував за маршрутом "Москва-Орськ". На борту літака перебувала 71 особа: 65 пасажирів і шість членів екіпажу.

Слідчі прийшли до висновку , що літак Ан-148 розбився у Підмосков'ї в результаті зіткнення з землею. Транспортний засіб був із повними баками пального, які вибухнули після зіткнення.

За даними консульської служби, громадян України на борту літака не було.