UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російський омбудсмен побажала відвідати в Україні чотирьох обвинувачених у державній зраді

В тому числі вона відвідає керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського та колишніх військовослужбовців Баранова і Одинцова.

Уповноважений з прав людини у Російській Федерації Тетяна Москалькова сповістила всіх, що запланувала відвідати в Україні чотирьох ув'язнених, яким висунуто звинувачення у державній зраді, повідомляє РБК.

За її словами, вона відвідає керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського, колишніх військовослужбовців Олександра Баранова та Максима Одинцова і активістку громадської організації "Волонтери Перемоги" Олену Одновол.

При цьому Москалькова зазначила, що список тих, кого вона бажає відвідати, поки не повний, і найімовірніше, в майбутньому буде доповнюватися.

Раніше стало відомо, що Петро Порошенко обговорив у телефонній розмові з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним питання звільнення українських політв'язнів. Голова України висловив стурбованість погіршенням стану здоров'я голодуючих українців. У ході розмови сторони домовилися про відвідування омбудсменами України і Росії ув'язнених громадян.