UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росію атакували дев’ять безпілотників, трішки не долетіли до Москви

Міноборони РФ каже, що збито усі.

Російська ППО знищила і перехопила дев’ять бойових безпілотників над територіями Калузької та Московської областей. Про це, сьогодні, 14 грудня, близько 5.40 Міністерство оборони РФ повідомило у Telegram. Тут кажуть, що дрони були українськими, і традиційно заявляють, що «була відбита спроба київського режиму здійснити терористичну атаку по об’єктах на території Російської Федерації».

Перед тим мер російської столиці Сергій Собянін двічі протягом минулої ночі інформував про атаки дронів на Москву.

О 2.35 він повідомив, що в Наро-Фомінському міському окрузі було відбито атаку безпілотника, який летів на Москву. О 4.25 Собянін розповів, що силами ППО було припинено ще одну спробу прольоту безпілотника до Москви – у тому ж таки Наро-Фомінському міському окрузі.

Читайте також: БПЛА масовано атакували Москву та інші регіони РФ, дрон вперше від початку вторгнення врізався в житлову багатоповерхівку

Мер Москви каже, що на місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань та постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події.
 
Раніше повідомлялося, що 3 грудня ввечері на сході Москви сталася пожежа у виробничій будівлі на заводі спеціалізованих автомобілів. Загорянню надали третій (підвищений) рівень складності.