UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російський Білгород масовано атакували ракети та безпілотники: дрон влучив по житловому будинку

Мешканка міста отримала серйозні поранення.

Сьогодні, 25 червня, у перші хвилини нової доби, у російському Білгороді пролунало кілька вибухів на тлі оголошеної в регіоні небезпеки атаки БПЛА. Про це розповіло російське офіційне агентство "РИА Новости".

Телеграм-канал "Жесть Белгород" повідомив, що один із безпілотників влучив у житловий будинок на Харківській горі. Тут та опублікували кадри цього удару. На відео є ненормативна лексика.

У Білгороді кілька разів оголошували ракетну небезпеку. Через пуски ракет російської ППО по повітряних цілях повітряну тривогу було оголошено і в Харківській області.

О 0.50 чергову ракетну небезпеку оголошено у Білгороді та Білгородському районі, а також у Шебекінському міському окрузі. Незабаром після цього, за повідомленням "РИА Новости", у Білгороді пролунали вибухи.

Читайте також: Сили оборони уразили пункт управління росіян у Білгородській області РФ – Генштаб ЗСУ

О 1.04 губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков повідомив у Telegram, що місто Білгород і Білгородський район зазнали масованої атаки БПЛА.

За попередньою інформацією, постраждав один мирний мешканець. Госпіталізували жінку із закритою черепно-мозковою травмою та переломом правої руки.

Зафіксовано пошкодження багатоквартирних будинків, комерційних об'єктів та автомобілів. У Білгородському районі у селищі Північне у трьох квартирах багатоквартирного будинку вибито вікна.

Раніше повідомлялося, що в ніч проти 24 червня у тимчасово окупованому Криму було уражено Центр космічного зв'язку російської армії.