UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни все частіше після першого зіткнення із ЗСУ відмовляються повертатися на фронт – Генштаб

Морально-психологічний  стан окупантів вкрай низький, ЗСУ утримують усі рубежі

Окупанти все частіше відмовляються іти на фронт. Особливо, якщо вони вже раз зіткнулися із ЗСУ та побачили колосальні втрати у своїх рядах. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ 5 травня вранці.

"За наявною інформацією, частина військовослужбовців 38-ї окремої мотострілецької бригади 35-ї загальновійськової армії Східного військового округу, після відведення до району відновлення, через значні втрати особового складу, відмовилась від подальшої участі у бойових діях на території України. Зазначені військовослужбовці перебувають у районі поблизу українсько-російського кордону та чекають на переміщення до Російської Федерації", – йдеться у повідомленні Генштабу.

Підрозділи бойовиків 2-го армійського корпусу 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, які знаходяться в населеному пункті Сватівського району Луганської області укомплектовані місцевими жителями з найближчих населених пунктів мають низький морально-психологічний стан, суттєві проблеми з озброєнням та засобами захисту і не готові до виконання завдань.

Читайте також: Українські захисники ліквідували вже 24 500 російських загарбників — Генштаб ЗСУ

Нагадаємо, завдяки успішним діям українських захисників та захисниць ворог втратив контроль над кількома населеними пунктами на межі Миколаївської та Херсонської областей.