UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни готові підірватись на гранаті, щоб «затрьохсотитись» і поїхати додому – перехоплення

Мотивація окупаційного війська нікудишня

Російські військові не хочуть воювати в Україні і вигадують все нові способи швидше поїхати додому. Двоє росіян, розмову яких перехопила українська розвідка, готові навіть підірватися на гранаті, щоб отримати «бойове пораненні» і під цим приводом поїхати додому. 

У перехопленні чутно розмову двох російських військових. Вони шукають приводи поїхати з фронту додому і приходять до висновку, що єдиний реальний спосіб – стати «трьохсотим». Однак проблема в тому госпіталі відмовляються приймати окупантів на лікування та видавати «лікарняні». 

Читайте також: Значні втрати серед офіцерів ще більше деморалізують російську армію – ISW

Далі чоловіки говорять про досвід «старих вовків», які уміють наносити самі собі поранення, що виглядають як бойові. Один з них каже: «Я вчора пропонував гранату йо*нути. РГД. Щоб одразу восьмеро людей «затрьохсотилось». Плитами обкластись, щоб кінцівки стирчали. В*бати її і все. Всім поїхати додому з трьома мультами (трьома мільйонами рублів, які мають виплачуватися за бойове поранення, – ред.)».

Нагадаємо, ще одне подібне перехоплення яскраво демонструє настрій, який поширюється в російській армії – російські загарбники хочуть втекти з війни проти України за будь-яку ціну.