UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни будуть відповідати за свої дії. Ми будемо прямолінійні - Білий дім

Особливо США будуть жорсткими в тих питаннях, які викликають стурбованість у Вашингтона

Білий дім на чолі з президентом Джо Байденом буде застосовувати до Росії зовсім інший підхід, ніж попередня адміністрація Дональда Трампа.

Про це на брифінгу заявила прессекретарка Білого дому Джен Дженніфер Псакі, наголосивши, що дії адміністрації Байдена будуть прямолінійними.

Особливо в тих питаннях, які викликають стурбованість у Вашингтона.

"Наша адміністрація буде застосовувати інший підхід до Росії, ніж попередня адміністрація. Росіяни будуть відповідати за свої дії. Ми будемо прямолінійні, і ми будемо прямо діяти в тих сферах, де є питання, що викликають у нас стурбованість", - заявила Дженніфер Псакі.

Нагадаємо, США ввели нові санкції через отруєння російського опозиціонера Олексія Навального і сім'ї скрипаля в Солсбері.

Раніше повідомлялося про те, що США можуть ввести санкції проти керівництва Росії.

Перед цим президент США Байден розповів, що попередив Путіна про потенційну реакцію на втручання у вибори під час телефонного дзвінка в кінці січня. Він також сказав, що вважає російського президента вбивцею.

Апарат директора Національної розвідки США у вівторок опублікував розсекречений звіт про іноземне втручання у вибори 2020 року, в результаті якого президент Росії керував радикальними зусиллями, спрямованими на очорнення кандидатури Байдена. Розвідка США розсекретила дані про втручання Росії у вибори в США. Росія традиційно все заперечує.