UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росія поповнює свою армію за рахунок психічно хворих юнаків — перехоплення СБУ

У розмові з матір’ю окупант сам каже про свій діагноз і наполягає, що на війні почувається навіть краще.

РФ поповнює втрати особового складу, набираючи навіть психічно хворих юнаків для війни проти України. Про це повідомляє Служба безпеки України в Telegram із посиланням на перехоплену розмову.

У ній можна почути, як мати одного з російських солдатів переймається через здоров’я сина, що страждає психічними розладами.

Однак окупант переконує її, що навіть краще почуває себе на війні.

“Просто з моїм діагнозом до цього звикнути можна. З моїми психічними розладами це (війна, — ред.) дуже навіть, до речі, на користь іде. Бачиш, який спокійний, так? Маніяк, як серійний вбивця, як Чикатило, спокійний…” — сказав юнак.

У СБУ зазначили, що така відповідь військового РФ налякала навіть матір. Зокрема, вона припустила, що у сина “напевно, взагалі психіка не туди пішла”.

“Тільки психопати здатні творити такі звірства, які ми побачили у Бучі, Ірпені, Маріуполі та інших містах України… Пробачити таке неможливо. Російські загарбники обов’язково відповідатимуть за всі злочини, які вони вчинили на нашій землі”, — додали в Службі безпеки України.

Раніше уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що в окупованій Каховці російські військові влаштували катівню у відділку поліції.