UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ромпей підтвердив підписання Угоди про асоціацію з Грузією у червні

Раніше голова Єврокомісії Баррозу повідомив, що Угоду про асоціацію з Молдовою і Грузією Євросоюз підпише не пізніше червня 2014 року, вірніше, протягом наступних кількох тижнів.

Голова Європейської Ради Херман ван Ромпей підтвердив у понеділок у Гаазі, що підписання Угоди про асоціацію Грузії з ЄС відбудеться в червні.

"Зустрічався з прем'єр-міністром Іраклієм Гарібашвілі "на полях" Саміту з ядерної безпеки-2014. Угоду про асоціацію з Грузією буде підписано в червні", - повідомив він у своєму Twitter.

Нагадаємо, 22 березня голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу заявив, що Європейський Союз підпише Угоди про асоціацію з Республікою Молдова та Грузією не пізніше червня 2014 року.

"Згідно з ухваленим рішенням, Угоду про асоціацію з Республікою Молдова та Грузією Євросоюз підпише не пізніше червня 2014 року, вірніше, протягом наступних декількох тижнів", - повідомив Баррозу і підкреслив, що в процесі прийняття такого рішення був знайдений консенсус між усіма державами Євросоюзу. !zn

Meeting PM Garibashvili in margins #NSS2014. Association Agreement w/ #Georgia to be signed in June. @PrimeMinisterGE pic.twitter.com/k3Tt534DJP

- Herman Van Rompuy (@euHvR) 24 Березень 2014