UA / RU
Підтримати ZN.ua

Режим Лукашенка визнав матеріали опозиції Білорусі "екстремістськими"

Дикторський режим відкриває справи навіть за передплату на канали, які визнані “екстремістськими”.

Підконтрольний режиму Аляксандра Лукашенка мінський суд визнав "екстремістськими" матеріали сайту та телеграм-каналу Координаційної ради білоруської опозиції.

"Судом Центрального району Мінська за матеріалами МВС Республіки Білорусь інформаційна продукція telegram-каналу "Координаційна рада", telegram-чата "КС_chat", офіційний сайт, а також аналог на відеохостингу YouTube визнана екстремістськими матеріалами", - йдеться у телеграм-каналі головного у боротьбі з оргзлочинністю та корупцією Білорусі у понеділок.

"Екстремістською інформацією" визнали й telegram-канал "Народне Антикризове Управління", telegram-чат "НАУ Chat", офіційний сайт, а також аналог на YouTube.

"Зберігання екстремістських матеріалів, а також підписка на telegram-канали та чати, визнані екстремістськими, переслідується за законом", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Режим Лукашенка відправив чоловіка Тихановської на 18 років до колонії суворого режиму

Білоруський режим визнав низку інтернет-спільнот та опозиційних ЗМІ «екстремістськими», зокрема Telegram-канал Nexta, спортивний сайт Тribunа.cоm, ресурси TYT.BY та Zerkalo.