UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рекордно зросла кількість кібератак на сайти передвиборчої кампанії Трампа — Reuters

Існує ймовірність масштабного «цифрового нападу».

Хакери активізували власні зусилля з метою «розхитати» роботу вебсайтів передвиборчої кампанії президента США Дональда Трампа перед президентськими виборами в Сполучених Штатах. Компанія, яка займається кібербезпекою у виборчому штабі Трампа вважає, що це може бути підготовкою до більш серйозної «цифрової атаки», пише агенція Reuters.

«Оцінку цифрової безпеки» підготували співробітники американської фірми з кібербезпеки Cloudflare, яку найняв президент Дональд Трамп для захисту веб-сайтів своєї передвиборчої кампанії на фоні повідомлень розвідки про дезінформацію та потенційне іноземне втручання у вибори в США.

Cloudflare повідомила працівників штабу Трампа про те, що останнім часом кількість хакерських атак на вебсайти президента Трампа значно зросла і навіть досягла рекордного рівня в червні.

Чим ближчою стає дата президентських виборів у США, тим більшою стає активність хакерів.

«Зараз спостерігається значне збільшення кібератак на сайти різних політиків. Ми будемо продовжувати працювати над тим, щоб ці кібернапади не перешкоджали вільним і чесним виборам в США», - повідомляє Cloudflare.

Зростання кількості «цифрових атак» на сайти Трампа може свідчити про те, що зловмисники перевіряють захисний потенціал вебсайтів, щоб в подальшому розпочати більш масштабну кібератаку.

Команда Cloudflare заявила про те, що буде продовжувати стежити за атаками та забезпечить захист вебсайтів.

Читайте також: Шанси Трампа на перемогу зростають - JPMorgan Chase & Co

Раніше повідомлялося, що пандемія вбиває рейтинг схвалення Трампа.