UA / RU
Підтримати ZN.ua

Путін "сам собі набрид" на телеекранах

Президент РФ заздалегідь повідомив про перемогу "Єдиної Росії".

Президент Росії Володимир Путін до закінчення підрахунку голосів повідомив про перемогу "Єдиної Росії" на виборах в Держдуму 18 вересня і заявив, що "сам собі набрид" на телеекранах.

"Я переглянув запис, де звертався до людей із закликом прийти і проголосувати. Новини подивився раз, два. Потім думаю: потрібно зняти мене з екранів, просто вже сам собі набрид", - сказав Путін у штабі партії "Єдина Росія", куди разом з прем'єр-міністром РФ прибув після того, як закрилися всі дільниці для голосування 18 вересня, повідомляє "Українська правда".

"Ми знаємо, що людям живеться непросто, і невирішених питань багато. Незважаючи на це, партія перемогла, люди все одно голосують за "Єдину Росію", - заявив Путін.

Як повідомлялося, згідно з попередніми підрахунками російської Центральної виборчої комісії, прохідний бар'єр на виборах у Державну Думу РФ сьомого скликання подолали чотири партії.

Читайте також: Росія поскаржилася на Україну в ООН

Вибори до Державної Думи Російської Федерації 18 вересня проводилися, в тому числі, на території анексованого Криму, а також в посольствах і консульствах в Україні.

Нагадаємо,президент України Петро Порошенко закликав світову спільноту не визнавати вибори до російської Держдуми, які Москва має намір провести у тимчасово окупованому Криму., а Євросоюз і ОБСЄ відмовилися посилати спостерігачів до Криму та Севастополя.

Раніше повідомлялося, що МЗС України висловив протест щодо проведення виборів до Держдуми РФ у Криму.