UA / RU
Підтримати ZN.ua

Путін попросив росіян мобілізуватися

Росія не має наміру відгороджуватися від зовнішнього світу, заявив Путін у Криму і закликав шукати внутрішні резерви для розвитку.

Президент РФ Володимир Путін виступив в окупованому Криму і закликав російське суспільство консолідуватися і мобілізуватися.

У своїй промові перед депутатами Держдуми в Ялті Путін заявив, що потрібна мобілізація "не для війн і якихось конфліктів", не для протистояння з кимось, "а для наполегливої праці для Росії і в ім'я Росії".

За словами Путіна, Росія не має наміру відгороджуватися від зовнішнього світу. Він зазначив, що успішний розвиток країни має спиратися на внутрішні резерви, в тому числі шляхом створення додаткових стимулів для промислового й сільськогосподарського розвитку. "Ми має спокійно, гідно і ефективно розбудовувати свою країну, не відгороджуючись від зовнішнього світу, не розриваючи зв'язок із партнерами, але й не даючи поводитися з нами зневажливо або менторськи", - сказав він.

Також глава Путін вважає, що Росію в її опорі на традиційні цінності підтримують в тому числі і жителі зарубіжних країн, навіть західних, де ці цінності на догоду поточній політичній кон'юнктурі "посилено руйнують".

Нагадаємо, що Путін прибув в окупований Росією Крим 13 серпня. МВС України може розглянути можливість порушення кримінальної справи за фактом незаконного перетину українського кордону президентом РФ. !zn

Читайте також:

Путін прибув до окупованого Севастополя

Путін привітав Онуфрія з обранням главою УПЦ Московського патріархату

МВС може порушити кримінальну справу проти Путіна

МЗС України назвав неприйнятним візит Путіна в Крим