UA / RU
Підтримати ZN.ua

Путін "похвалився" можливістю повернути війська РФ до Сирії за кілька годин

Росія зовсім не має наміру відмовлятися від своєї військової присутності у регіоні, стверджує російський президент.

Незважаючи на виведення військ з Сирії, Росія має можливість знову наростити свій військовий контингенту країні у вкрай стислі терміни, заявив президент РФ Володимир Путін. За його словами, Росія зовсім не відмовляється від своєї військової присутності у регіоні.

"При необхідності, Росія може буквально протягом кількох годин наростити своє угруповання у регіоні до розмірів, адекватних ситуації, яка складається, та використовувати весь арсенал доступних нам можливостей", - висловився російський лідер в ході урочистої церемонії нагородження учасників сирійської кампанії, повідомляє Reuters.

Читайте також: "Соколи" Путіна вбили в Сирії 443 дитини

Як повідомлялося раніше, на цій же церемонії Путін заявив, що витрати на Російську операцію в Сирії склали 33 мільярди рублів. з бюджету Міноборони.

14 березня російський президент РФ Володимир Путін оголосив про виведення російських військ з Сирії, хоча агентство Reuters з посиланням на власні джерела повідомило, що США не бачать ознак підготовки Росії до виведення військ з Сирії. За даними Пентагону, в справжній момент територію країни залишила лише невелика частина військового контингенту РФ.