UA / RU
Підтримати ZN.ua

Путін оголосив про зміну всієї законодавчої бази Росії

Він зазначив, "очевидно, якщо громадяни підтримають поправки, буде потрібна серйозна масштабна законотворча робота". "І цей момент настав".

У зв'язку зі зміною Конституції потрібно внести поправки в сотню законів, повідомив президент РФ Володимир Путін, передає " Інтерфакс ".

"Не дивлячись на щільний графік і роз'яснювальну роботу, яку вела робоча група, ви вже приступили до вирішення наступного завдання, мова йде про майбутній якісному розвитку всієї законодавчої бази країни, вона повинна повністю відповідати оновленої Конституції", - сказав Путін на зустрічі з робочою групою по підготовці поправок до Основного закону.

"Попрошу вас сьогодні розповісти про пропозиції, підготовлені робочою групою, про ідеї з приводу того, як нам будувати роботу далі на основі прийнятої громадянами Росії Конституції, поправок в основний закон РФ", - сказав Путін, звертаючись до членів робочої групи.

Читайте також: Путін назавжди: поправки до конституції Росії завтра набудуть чинності

Нагадаємо, в Росії завершилося голосування по поправках до Конституції Російської Федерації, що дозволяє президенту цієї країни Володимиру Путіну обиратися на цю посаду ще двічі по шість років. Політичні еліти і суспільство отруєні "обнуленням", вважає Олексій Їжак в статті " Росія, яку вибудував Путін " для ZN.UA.