UA / RU
Підтримати ZN.ua

Путін: Ілон Маск – активний і талановитий бізнесмен

Кремлівський диктатор також охарактеризував його, як "видатну людину".

Президент Росії Владімір Путін у межах Східно-Економічного форуму у Владивостоці заявив, що американський бізнесмен Ілон Маск, який нещодавно водинадцяте став батьком, є "талановитим бізнесменом". Про це повідомляє російський РБК.

"Що стосується приватного бізнесу Ілона Маска... Він безумовно видатна людина, це треба визнати... Я думаю, це і визнають у всьому світі. Активний і талановитий бізнесмен. У нього багато чого виходить, зокрема за підтримки американської держави", – наголосив кремлівський диктатор.

Читайте також: Маск — не президент: у Сенаті закликають розслідувати скандал з вимкненим Starlink'ом та переглянути договір між Пентагоном та SpaceX

Раніше очільник SpaceX Ілон Маск прокоментував статтю CNN, в якій розповідається, що він зірвав одну з операцій ЗСУ проти Чорноморського флоту у тимчасово окупованого Криму у лютому 2022-го. Бізнесмен у своєму мікроблозі у Twitter фактично підтвердив, що вона не відбулася дійсно через нього. Своє рішення Маск пояснив тим, що не хотів, аби SpaceX став співучасником війни.