UA / RU
Підтримати ZN.ua

Принц Вільям і Кейт Міддлтон святкують День народження сина Луї

Герцог і герцогиня Кембриджські опублікували нову фотографію принца Луї в його третій день народження.

Третя дитина герцога і герцогині Кембриджських Луї Артур Чарльз народився 23 квітня 2018 у Лондоні. Герцог і герцогиня Кембриджські опублікували нову фотографію принца Луї в його третій день народження, повідомляє BBC News.

Фотографія була зроблена герцогинею в Кенсингтонському палаці незадовго до того, як Луї вперше відправився в дитячий сад Вілкокс (Willcocks Nursery School) в середу. В цей же дитячий сад ходила сестра принца Луї принцеса Шарлотта. Його старший брат принц Джордж відвідував дитячий сад Уестакр (Westacre Montessori School) в день в Норфолку, недалеко від заміського будинку Кембридж в Анмер-Холі, Сандрінгем.

На фото подорослішав принц Луї сидить на двоколісному дитячому велосипеді фірми Frog з рюкзаком за плечима.

Принц Вільям і Кетрін повідомили, що "раді" поділитися цією новиною.

У момент народження дитина стала п'ятим в порядку престолонаслідування після своїх діда, батька, старших брата і сестри.

Читайте також: Свято без урочистостей: королева Єлизавета II відзначає день народження без чоловіка

Нагадаємо, 9 квітня в віці 99 років помер принц Філіп, граф Единбурзький - чоловік королеви Єлизавети ІІ, найстаріший чоловік в британській королівській сім'ї, хоробрий військовий і підтримка британської монархині. 10 червня принц Філіп міг би відсвяткувати своє 100-річчя. Королівська родина попрощалася з принцом Філіпом 17 квітня.

Єлизавета II повернулася до виконання своїх обов'язків через кілька днів після смерті чоловіка.